Elbillader

Vi setter opp elbilladere for privat, næring og borettslag.

Den elektriske revolusjonen i bilparken er over oss. Dette medfører endrede behov for strøm i garasjen. Skal du lade en hybridbil eller en helelektrisk bil, er det heldigvis strenge krav fra myndighetene som skal hindre brann og uhell.

Vi monterer smarte ladestasjoner fra Easee og Zaptec.

Elbillader fra Easee

Easee ladestasjon er en intelligent laderobot som alltid tilpasser seg bilens behov. Den har integrert 4G og mulighet for WiFi-tilkobling.

Snakk med oss om smart elbillader fra Zaptec

Elbillader fra Zaptec

En elbillader fra Zaptec gir deg tilgang på den sikreste teknologien innen hjemmelading av elbil. Faktisk ble Zaptec Go kåret til årets sikreste elbillader i NAFs test av hjemmeladere i 2022. Med tilgang til 4G og WiFi, er elbilladere fra Zaptec konstruert for framtidens elbillading.

Snakk med oss om smart elbillader fra Easee

 

Med en smart ladeboks for elbil kan du for eksempel med det rette strømabonnementet lade bilen din når strømprisen er på sitt laveste. Oppdatering av ladeboksen gjøres over nettet.

Vi er oppdatert på hva som finnes av elbilladere og kan hjelpe deg med å finne den optimale løsningen for ditt behov.

Våre elektrikere monterer billadere for private, næring og borettslag. Ta kontakt med oss!

En bil som lader inne

HAR DU BEHOV FOR VÅRE TJENESTER?

Vi har fått mange fornøyde og trofaste kunder siden oppstart! Ved å foreta en enkel befaring så vil vi gjerne stå til tjeneste for deg!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.