Om oss

Lysaker Elektro AS ble etablert i 2015, men vi har vært i bransjen siden 1985.

Din elektriker i Drammen og omegn!

Lysaker Elektro AS

Vi har et sterkt fokus på kvalitet og sikkerhet i alt vi leverer!

Lysaker Elektro AS ble etablert i 2015, men vi har vært i bransjen siden 1985. Vi er en lokal aktør med base i Krokstadelva, men vi har også ansatte i både Kongsberg og i Lier. Så vi ser vårt naturlige nedslagsområde som Asker til Kongsberg og Lier/Hurumlandet.

Daglig leder har hatt fagbrev siden 1987 og har arbeidet flere år som Senior ingeniør i DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) og hatt tilsyn med DLE (Det lokale elektrisitetstilsyn). I tillegg er daglig leder nemko sertifisert eltakstmann.

Vi har derfor et sterkt fokus på kvalitet og sikkerhet i alt vi leverer. I løpet av de årene som har gått siden oppstarten, har vi fått mange hundre fornøyde og trofaste kunder, men vi vil gjerne stå til tjeneste for deg også.

Vi er spesialister på kjøkken og tar både små og store oppdrag. Dette er alt fra ekstra stikkontakt til oppussing og komplette boligprosjekter, samt større bygg som industri, hoteller og lignende.

Vi kommer gjerne på befaring hos deg og vi gir deg også gode tips og råd! Det er også mulighet for digital befaring via smarttelefon.

HAR DU BEHOV FOR VÅRE TJENESTER?

Vi har fått mange fornøyde og trofaste kunder siden oppstart! Ved å foreta en enkel befaring så vil vi gjerne stå til tjeneste for deg!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.