Din lokale elektriker i Drammen og omegn!

Rehabilitering og oppussing

Vi utfører det elektriske arbeidet under rehabilitering av kjøkken og bolig.

Rehabilitering av kjøkken

Vi er eksperter på kjøkken, og vi tilbyr rehabilitering og oppussing av ditt kjøkken. Våre elektrikere har mange års erfaring med dette. Snakk med oss før du setter i gang, så får du gode råd og tips med deg fra starten slik at resultatet blir optimalt.

Vi samarbeider med gode snekkere og rørleggere, mens vi står for det elektriske. Våre elektrikere sørger for riktig plassering av alle elektriske installasjoner. Sammen gir vi deg det perfekte kjøkkenet. Kontakt oss i dag for en befaring!

kjøkken

Rehabilitering av bolig

Har du behov for rehabilitering av boligen din? Vi ser en stadig økende trend hvor boliger blir gjenstand for full oppussing. Innvendig plater blir fjernet, dårlig isolasjon skiftes ut og ny fuktsperre blir lagt.

Da er det greit å få oppgradert el-anlegget til dagens standard. Ikke glem internett og TV. Kanskje du burde også vurdere en smarthusløsning? Kom i kontakt med en av våre elektrikere i dag for en hyggelig og uforpliktende samtale.

Tilbakemeldinger fra kunder

sikringsskap, elektriker

Har du et prosjekt du trenger hjelp til?

Kontakt en elektriker idag!

Vi ser frem til å høre fra deg

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle